AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax lacht monsterbod met een grote lach weg’

Ajax heeft een nieuw bod van West Ham United op Mohammed Kudus weggelachen. Volgens het medium Sky Sports ging het om een bedrag van 42 miljoen euro. De Londenaren overwegen nu om een derde aanbieding bij de Amsterdammers neer te leggen.

Het is geen geheim dat Kudus in de concrete belangstelling staat van The Hammers. Nadat de speler er zelf niet uitkwam met Brighton & Hove Albion, heeft Ajax zijn vraagprijs verhoogd naar vijftig miljoen euro. Eerder werd al duidelijk dat West Ham moeite heeft met die eis en dat blijkt nu ook uit het feit dat een tweede bieding op Kudus is afgewezen. Ajax kon in totaal namelijk 42 miljoen verdienen aan de aanvaller, maar is daar niet akkoord mee gegaan.

De interesse van West Ham is nog altijd niet verloren gegaan, maar de club overweegt nu wel of het ook een derde bod uit wil brengen op Kudus. Volgens Sky wil Ajax het liefst niet verkopen. Als de 23-jarige linkspoot alsnog vertrekt uit Amsterdam, heeft Sven Mislintat nog maar iets meer dan een week de tijd om een vervanger aan te trekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.