AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Forse kritiek op Ajacied: ‘Nooit echt bepalend geweest’

Voormalig voetballer en huidig analist Wim Kieft heeft geen hoge pet op van Mohammed Kudus. Hij vindt het dan ook onbegrijpelijk dat er zoveel interesse voor hem is. Dit laat hij weten in het programma ‘Veronica Offside’.

“Iedereen roept maar dat ze Kudus voor vijftig miljoen gaan verkopen, maar waar is dat dan op gebaseerd? Hij speelt al bijna drie jaar bij Ajax en is nooit bepalend geweest. Echt nooit. Hij is een flegmatieke momentenvoetballer die af en toe iets aardigs doet. Dan denk ik: in Engeland moeten ze dat toch ook kunnen zien voordat je er 45 miljoen aan uitgeeft?”

Daarentegen kan Brobbey wel op steun rekenen van de oud-spits. “We moeten nu niet net doen alsof hij niet kan voetballen. Dat sentiment ontstaat nu een beetje. Hij heeft veel kansen nodig, maar hij doet ook een hoop dingen wel goed. Hij heeft altijd zijn doelpunten gemaakt en dat zal hij ook wel blijven doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.