AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-flop maakt meteen indruk bij nieuwe club’

Onlangs verruilde Mohamed Daramy Ajax voor een Franse avontuur bij Stade Reims. En daar zijn ze maar wat blij met de Deense vleugelaanvaller. Trainer Will Still kan zijn geluk in ieder geval niet op.

Tegen Clermont Foot kwam de Deen voor het eerst in beeld als speler van Stade Reims, toen hij na een uur spelen op mocht draven. Twintig minuten had de Deense aanvaller nodig om zijn eerste treffer te vieren. Voor twaalf miljoen euro maakte de aanvaller de overstap van Ajax naar Frankrijk, en na de wedstrijd stelt Still dat Daramy ook op de training al veel liet zien.

“Mohamed is een goede jongen”, aldus Still. “Hij is heel positief en maakt ons met zijn kwaliteiten beter. Op de training was meteen te zien hoe ontzettend snel hij is en dat hij over veel kwaliteit beschikt. Bovendien heeft hij rendement. We gaan nog veel plezier aan hem beleven.” Daramy speelde vorig seizoen op huurbasis bij FC Kopenhagen en deed het ook daar naar behoren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.