AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Advies voor Ajax: ‘Altijd die veertig à vijftig miljoen pakken’

Analist Kenneth Perez adviseert Ajax om Mohamed Kudus deze transferperiode voor een grote zak geld te verkopen. Hier maakt de Deen melding van in het programma ‘Voetbalpraat’.

West Ham United was concreet voor Kudus, maar maandagmiddag kwam naar buiten dat de club uit Londen vermoedelijk niet doorpakt. Perez stelt echter dat Ajax er goed aan zou doen om de Ghanees te slijten. “Hij was lekker flegmatiek. Hij heeft geweldige acties. Hij doet verrassende dingen, maar je kunt er als team niet van op aan”, sprak Perez over Kudus na de wedstrijd tussen Excelsior en Ajax op Woudestein (2-2).

“Je nummer 10 is zo onvoorspelbaar dat er bijna niet mee te spelen is”, vervolgt de oud-middenvelder. “Ik vind hem in potentie individueel misschien wel de beste speler die ze hebben, maar voor het team zou ik altijd die veertig à vijftig miljoen pakken om je op een andere manier te versterken”, aldus Perez, die in het verleden zelf uitkwam voor Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.