AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax één van de beste clubs van Europa’

Josip Sutalo is erg blij met zijn overgang van Dinamo Zagreb naar Ajax. De Kroatische mandekker tekende gisteren een contract voor vijf seizoenen bij de Amsterdammers.

“Wat een geweldig gevoel is dit. Ik zit bij een van de beste clubs van Europa, de beste van Nederland. Ik ben er trots op dat ik deze club de komende jaren mag vertegenwoordigen. Ik hoefde er niet lang over na te denken toen ik een aanbod van Ajax kreeg”, begint Sutalo bij Ajax TV.

“Het is een club met een rijk verleden, waar nu veel jonge spelers voetballen. Dit is goed voor mijn ontwikkeling en ik denk dat ik goed bij deze club pas”, vervolgt hij. “Ik ben klaar voor deze uitdaging, alleen duurde het even voordat de clubs tot een akkoord kwamen.”

Na een gesprek met Sven Mislintat was Sutalo overtuigd. “Sven legde uit waarom hij mij wilde hebben en dat hij van mijn manier van spelen houdt. Hij denkt dat ik bij dit team pas en vertelde wat zijn plan is voor mij in Amsterdam. Daar was ik tevreden over en dus waren wij het snel eens.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.