AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax trekt de portemonnee voor kanjer van een doelman’

Ajax zou haar vizier hebben gericht op de Griekse doelman Odysseas Vlachodimos. Hier maakt de journalist Giannis Chorianopoulos melding van. Hij moet in Amsterdam de opvolger worden van Geronimo Rulli die lang niet inzetbaar is vanwege een zware blessure.

Vorig jaar werd Ajax ook al aan hem gelinkt, maar toen dwarsboomde de Raad van Commissarissen om financiële redenen nog de deal. Dat terwijl Odysseas zelf al persoonlijk rond was met Ajax. Uiteindelijk kwam Rulli van Villarreal, Odysseas verlengde voor een jaarsalaris van 1,5 miljoen euro tot medio 2027 in Lissabon. Volgens Chorianopoulos wil directeur Sven Mislintat nu alsnog voor de Grieks international gaan.

De kans is zeker aanwezig dat Odysseas nog steeds open staat voor Ajax, want na afloop van de competitieopener tegen Boavista (3-2 nederlaag) botste de goalie met trainer Roger Schmidt. “Hij had het beter kunnen doen”, zei de voormalig PSV-coach over zijn speler. Naar verluidt reageerde Odysseas (29) woedend en is daarom ook al de hoog aangeschreven doelman Anatoliy Trubin (21) voor zo’n 10 miljoen euro weggehaald bij Shakhtar Donetsk. Afgelopen weekend ontbrak Odysseas zelfs al in de wedstrijdselectie van Benfica (2-0 zege op Estrela Amadora).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.