AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax liet Barcelona meerdere malen een blauwtje lopen’

FC Barcelona zou meerdere malen hebben geprobeerd om Mohammed Kudus naar Catlonie te halen. Maar al die pogingen liepen volgens het Spaanse medium SPORT op niets uit. Ajax zag namelijk helemaal niets in de aanbiedingen die ze voor hem ontvingen.

Volgens het medium zag Barcelona in Kudus een geschikte opvolger van de vertrokken Ousmane Dembélé. Vanwege financiële redenen heeft een transfer echter nooit tot de mogelijkheden behoort. Barçelona bood óf uitstel van betalen, of een huurdeal met een latere optie tot koop, iets wat Ajax totaal niet zag zitten.

Ajax zou naar verluidt zo’n 51,5 miljoen euro voor de Ghanees willen ontvangen deze zomer. Een deal met Brighton & Hove Albion ketste eerder al af en ook West Ham United lijkt tegen de vraagprijs aan te hikken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.