AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-aankoop maakt geen indruk op medespelers’

De selectie van Ajax is niet bijster positief over de nieuwe aankoop Jakov Medic. Clubwatcher Mike Verweij heeft opgevangen dat hij op zijn ploeggenoten geen verpletterende indruk heeft gemaakt.

In de podcast Kick-Off spreekt Verweij zich uit over directeur voetbalzaken Sven Mislintat. Ajax kan in theorie nog met honderd punten kampioen worden, dan heeft hij het fantastisch gedaan. Ik denk wel: als je voor twee miljoen euro een speler van Sankt Pauli haalt, waarom is hij dan niet gehaald door Werder Bremen, HSV, Wolfsburg?”

Verweij refereert daarmee aan Medic, die deze zomer één van de nieuwe gezichten is bij Ajax. “Ja, je hoort ook geluiden van de trainingen. Zijn medespelers zijn nog niet razend enthousiast over hem. Dat is ook niet zo gek, als iemand uit de Tweede Bundesliga naar Ajax komt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.