AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Sven Mislintat stelt de Ajax-supporters gerust

Sven Mislintat is nog steeds erg in zijn nopjes met de komst van doelman Diant Ramaj. Hij werd deze zomer voor de nodige miljoenen naar Ajax gehaald maar lijkt nu zelfs achter Jay Gorter te moeten aansluiten.

In Duitsland werd met opgetrokken wenkbrauwen gereageerd op het nieuws dat Ajax vier miljoen betaalde voor de onervaren 21-jarige goalie. In gesprek met Kicker stelt Mislintat dat hij grote verwachtingen heeft. “Ik denk dat Ramaj hetzelfde potentieel heeft als Marc-André ter Stegen.”

De Duitser, die overkwam van Eintracht Frankfurt, beschikt volgens de td over veel kwaliteiten. “Hij kan heel goed meevoetballen met beide voeten. Hij kan heel goed draaien, hij is sterk in de één tegen één situatie, hij heeft heel veel lef in de opbouw en ziet hoe het spel gespeeld wordt”, soms Mislintat op.

Dat Gorter na de blessure van Geronimo Rulli de voorkeur kreeg boven Ramaj, zegt niks volgens de directeur. “Hij is een investering voor de toekomst en elke euro meer dan waard”, verzekert hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.