AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Mislintat over zeer dure aankoop: ‘Hij is elke euro meer dan waard’

Sven Mislintat, de technisch man van Ajax is nog altijd zeer blij met de komst van doelman Diant Ramaj. De transfer deed nogal wat stof opwaaien in de Duitse pers omdat de Amsterdammers vier miljoen euro voor hem betaalde, terwijl hij vrijwel geen ervaring heeft op het hoogste niveau.

“Ik denk dat Ramaj hetzelfde potentieel heeft als Marc-André ter Stegen”, vergelijkt Mislintat de Ajax-goalie met de Barça-doelman in gesprek met Kicker. “Hij kan heel goed meevoetballen met beide voeten. Hij kan heel goed draaien, hij is sterk in de één tegen één situatie, hij heeft heel veel lef in de opbouw en ziet hoe het spel gespeeld wordt.” Mislintat haalde Ramaj eerder deze zomer voor een vast bedrag van vier miljoen euro, maar die prijs kan nog oplopen door bonussen.

Volgens Mislintat is het niet raar dat Ramaj nu op de bank blijft, ondanks de blessure van Rulli. Volgens de technisch directeur van Ajax zit er een groter plan achter de komst van de sluitpost. “Ramaj zou morgen kunnen spelen, maar dat hoeft niet. Hij is een investering voor de toekomst en elke euro meer dan waard.” Ramaj wacht zelf nog altijd op zijn Eredivisie-debuut na zijn komst van Eintracht Frankfurt begin augustus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.