AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Die transfersom van Ajax kunnen we niet weigeren’

De Argentijnse linksback Gaston Avila zet zo goed als zeker zijn loopbaan voort bij Ajax. Zijn trainer bij Royal Antwerp, Mark van Bommel, liet eerder vandaag al weten dat hij zijn verdediger zal gaan missen.

Hij was al afwezig op de training van de Belgische club maandag en gaat naar alle waarschijnlijk dinsdag een medische keuring tegemoet in Amsterdam. Als Van Bommel naar Avila gevraagd wordt, is hij eerlijk. “Dat is zéker vervelend. De kwaliteiten van Gastón gaan we wel missen. Nu moet je je ook nog zo laat weer aanpassen.”

Toch ziet de Nederlander de transfer ook als een goed ding. “We kunnen Ávila voor een mooi bedrag verkopen”, legt hij uit. “We zitten nog niet in de fase dat we zulke bedragen kunnen weigeren. Maar het is niet zo dat we daar zenuwachtig door worden. Dit is een compliment voor de hele groep. In België zijn dit grote bedragen.” Volgens de Telegraaf gaat het om zo’n 12,5 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.