AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij is het licht in de duisternis bij Ajax’

Voormalig voetballer en huidig analist Mario Been heeft in het Elftal van de Week van De Telegraaf een plekje ingeruimd voor Ajax-jongeling Jorrel Hato. Hij is zeer enthousiast over de verdediger van de Amsterdammers.

Volgens de analist was er voor de rest weinig te genieten bij Ajax. “Daarnaast heb ik Jorrel Hato staan, omdat hij het licht in de duisternis bij Ajax is. Zeker achterin met Medic en die twee backs naast zich. Hato is de enige die zich nog een beetje positief onderscheidt, op zo’n jonge leeftijd.”

Been verwacht zelfs geen vormpje bij Hato vanwege zijn jeugdigheid. “Dat we vaker jongens hebben gezien die snel komen, maar ver kunnen terugvallen? De kracht van dit soort spelers is – en dat zie je bij hem – dat ze weten wat ze kunnen. Hij doet geen dingen waar hij niet goed in is. Hij is rustig en goed aan de bal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.