AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

’48 miljoen geboden, maar Ajax eist nog meer’

Ajax wil 50 miljoen euro vangen voor haar sterkhouder Mohammed Kudus. Hier maken zowel The Guardian als De Telegraaf melding van. Het Engelse West Ham United wil hem graag overnemen van de Amsterdammers maar dreigt zich nu stuk te bijten op de prijs.

Ajax verkocht deze maand Edson Álvarez voor 38 miljoen euro aan West Ham United en zijn nu weer in gesprek over Kudus. De Ghanese international heeft zijn jawoord al gegeven. De transfersom zou rond de 50 miljoen euro moeten liggen – en dat is The Hammers op dit moment te gortig.

Volgens The Guardian wil West Ham niet verder gaan dan 48 miljoen euro. Het verschil tussen vraag en aanbod lijkt klein, maar wordt mogelijk onoverbrugbaar als de clubs elkaar niet snel vinden. ‘De besprekingen zijn vastgelopen en er bestaat grote twijfel over de deal’, klinkt het.

Kudus zou Lucas Paquetà moeten opvolgen bij West Ham, maar de Braziliaan kan een megatransfer naar Manchester City op zijn buik schrijven nu hij wordt verdacht van matchfixing. De jacht op Kudus blijkt echter los te staan van Paquetà’s toekomst.

Vorige week vloog technisch directeur Tim Steidten nog naar Amsterdam om te praten met Ajax. Een akkoord bleef toen uit. De Ajacied staat ook in de belangstelling van Arsenal, Brighton en Chelsea. De transfervrije Jesse Lingard geldt als alternatief bij West Ham.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.