AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Sven Mislintat haalt uit naar ‘boulevardkrant’ De Telegraaf

Sven Mislintat, De technische man van Ajax heeft tijdens een interview met het Duitse Kicker uitgehaald naar ‘De Telegraaf’. ‘Alles en iedereen’ wordt bekritiseerd door Mike Verweij en Valentijn Driessen, constateert de technisch directeur van Ajax na vier maanden in Amsterdam.

“Er is één boulevardblad in het bijzonder dat alles en iedereen bij Ajax bekritiseert”, zegt Mislintat als hij door Kicker wordt gevraagd naar het medialandschap in Nederland. “Ik hecht geen waarde aan een dergelijke bevooroordeelde en op de persoon gerichte berichtgeving.”

Mislintat wordt door Verweij en Driessen regelmatig ‘de data-Duitser’ genoemd. Ook klinkt er veel kritiek op het aan- en verkoopbeleid én werd de keuze voor trainer Maurice Steijn aanvankelijk ‘paniekvoetbal’ genoemd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.