AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-duo met grond gelijk gemaakt: ‘Schandalig’

Voormalig voetballer en huidig analist Rafael van der Vaart heeft met frustratie gekeken naar de wedstrijd van Ajax tegen Excelsior. En dan met name over de verdediging heeft hij geen goed woord over.

Bij Studio Voetbal stelt de oud-middenvelder dat alles traag verliep en er geen idee achter zat. “Als je dan ook nog fouten maakt zoals Medic deed, dan wordt het een zware middag”, zucht hij. De Kroaat ging hopeloos in de fout bij de 2-1. “Het was echt een schande, iedereen stond stil. En hoe Medic dit doet, daaraan zie je dat hij aan de bal heel matig is. Vorige week schoot hij die bal geweldig in de kruising, maar zo goed is hij dus ook weer niet.”

Bij de eerste goal van de Rotterdammers wijst Van der Vaart naar Devyne Rensch. “Dat was schandalig”, noemt hij het. “We hebben het dan over bereidheid. Als je dan kijkt naar Rensch… Ik weet niet wat er met hem aan de hand is, maar het lijkt soms wel Circus Rensch met hem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.