AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Maurice Steijn geeft duidelijk signaal af aan Ajax

Ajax-trainer Maurice Steijn is niet tevreden over zijn huidige linksbacks. Na het teleurstellende 2-2 gelijkspel gisteren tegen Excelsior gaf de oefenmeester een duidelijk signaal af aan zowel Anass Salah-Eddine en Owen Wijndal.

In Kralingen kreeg Salah-Eddine net als vorige week een basisplaats, maar oordeelde Steijn na afloop op de persconferentie: “Hij was vorige week ongelukkig bij de goal van Heracles Almelo, vandaag had hij ook een paar ongelukkige acties. Daarom heb ik hem ook gewisseld.”

Owen Wijndal mocht na rust invallen. “Hij heeft aanvallend zijn ding gedaan”, aldus Steijn. “Hij leverde ook bijna een assist op Brian Brobbey, maar ik vind dat het bij beiden moeizaam gaat. Ik vind dat bij beide spelers er nog een schepje bovenop kan.”

Steijn weigerde zijn spelers af te schrijven, maar het is een publiek geheim dat de Ajax-trainer versterking wil op de linksbackpositie. Voor de laatste linie zijn Josip Sutalo (Dinamo Zagreb), Hiroki Ito (VfB Stuttgart) en Gastón Ávila (Royal Antwerp FC) de grootste kandidaten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.