AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Analist maakt gehakt van Ajacied: ‘Hij gelooft het zelf niet’

Voormalig voetballer en huidig analist Kenneth Perez heeft stevige kritiek geuit op de linksbacks van Ajax. Vooral Anass Salah-Eddine moest het zwaar verduren.

Op bezoek bij Excelsior (2-2) werd Salah-Eddine al in de rust vervangen. Perez vond hem uitermate zwak. “In alles presenteert hij zich niet als een Ajax-speler. Ik heb zelf ook het idee dat hij zelf niet gelooft dat hij Ajax-speler is”, zo oordeelde de Deen namens ESPN.

“Kom op, man! Je hebt het in de wedstrijden die je gespeeld hebt bij FC Twente prima gedaan vorig jaar. Je bent niet voor niks teruggehaald door Ajax”, zo vervolgde Perez zijn verhaal. “Laat iets meer zelfvertrouwen zien! Laat zien: ik ben Ajax-speler.”

Owen Wijndal viel na rust in voor Salah-Eddine. Hij tekende bijna voor een assist, maar Perez is ook kritisch op de voormalig AZ-captain. “Wijndal moet zich diep schamen dat hij niet genoeg kwaliteit heeft getoond om überhaupt een optie te zijn als linksback.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.