AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax is gewaarschuwd voor Ludogorets Razgrad’

Analist Aad de Mos denkt dat Ajax met Ludogorets Razgrad een lastig tegenstander heeft getroffen in de play-off ronde voor de Europa League.

‘Dat is wel een linke tegenstander’, begint De Mos tegenover SoccerNews. Ludogorets Razgrad heeft ervaring op Champions League-niveau en ze wisten maar liefst zes keer te scoren in de dubbele ontmoeting tegen FC Astana.

‘Sergio Padt zit daar op de bank en dat zegt ook wel iets. Het is een club van investeerders die overal spelers vandaan halen. Het is een mengelmoes van buitenlanders. Het is een lastige tegenstander. Daarnaast heeft Ajax geen goed verleden tegen Bulgaarse ploegen, dus het wordt oppassen voor Ajax.’

One thought on “‘Ajax is gewaarschuwd voor Ludogorets Razgrad’

  1. weet je al die sportzenders zijn allemaal antie ajax, kritiek over de kakkerlakken en pisvee wordt niet zo neergehaald als neerlands beroemste voetbalclub AJAX AMSTERDAM.
    Laat we maar niet over voetbal inside hebben die derksen viese lelijke ouwe stinkkerel wat een lelijke kerel ook die gillende keukenmeid vanderlijp en die wilfredje genee.Wat zou ik deze lelijkerts willen aanpakken en hun onderbroek
    laten lopen tot aan de stadions van de kakkerlakken en pisvee en op hun rug geplakt ik ben een viese vuile stinkende kakkerlak/pisveer.
    ook die faaltijn azijn en die dikkert verweij aanpakken verbod om in de Amsterdam arena nog te komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.