AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zet streep door komst van volgende aanwinst’

Ajax heeft een streep gezet door de komst van Nicolas Tagliafico. Hier maken verschillende media vandaag melding van. Hij vertrok vorig seizoen van Ajax naar Olympique Lyon, maar werd deze zomer al gelinkt aan een terugkeer naar Ajax.

De Amsterdammers kampen immers met een probleem op de linksbackpositie. Zowel Anass Salah-Eddine als Owen Wijndal maakt daar weinig indruk. Het Parool schrijft zaterdag dat het ‘Ajax-DNA’ geen doorslaggevend criterium is voor Sven Mislintat. Het medium schrijft: “Anders had hij zich wellicht sterker gemaakt voor de rentree van oud-Ajacieden als Joël Veltman, Hakim Ziyech of Donny van de Beek. Ook Noa Lang en Sergiño Dest keerden niet terug op het oude nest. Zij voetballen straks vermoedelijk samen bij PSV. Er was wel een kleine flirt met Nicolás Tagliafico, maar zonder resultaat.”

Ook het Franse X-account Pol B. schrijft Tagliafico niet terugkeert bij Ajax. Naar verluidt wilde de wereldkampioen zelf graag terugkeren naar Amsterdam, maar de vraagprijs van tien miljoen euro werd te gortig bevonden. Inmiddels lijkt Ajax Gaston Ávila van Royal Antwerp FC binnen te halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.