AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

DONE DEAL! Voormalig Ajax-sterkhouder tekent bij nieuwe club

Hakim Ziyech is officieel speler van Galatasaray. De Turkse topclub stelde hem gisteren voor aan het publiek. Hij komt over van Chelsea en wordt eerst voor een seizoen gehuurd van de Engelse grootmacht.

In totaal speelde Ziyech meer dan honderd wedstrijden voor Chelsea, maar in zijn drie jaar op Stamford Bridge kon hij nooit een vaste basisplaats afdwingen. Afgelopen winter was hij nog dicht bij een transfer op huurbasis naar Paris Saint-Germain. Die deal ging echter niet door, omdat Chelsea er te lang over deed.

Eerder deze zomer was Ziyech hard op weg naar Al Nassr. Ook die deal ketste op het laatste moment af. Na twee keer pech te hebben gehad heeft de voormalig Ajacied nu wel zijn transfer te pakken. Galatasaray gaat Ziyech eerst een jaar huren van Chelsea, om hem vervolgens transfervrij over te nemen. In het eerste seizoen gaat Ziyech 3,6 miljoen euro netto opstrijken. Mocht Galatasaray volgende zomer de optie lichten, gaat de spelmaker in zijn tweede seizoen 2,85 miljoen euro verdienen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.