AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax pakt uit en heeft volgende transferklapper binnen

De Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano weet het zeker. Josip Sutalo zet zijn loopbaan voort bij Ajax. Hij komt op korte termijn naar Amsterdam voor de medische keuring en zal daarna zijn handtekening zetten onder een contract voor vijf seizoenen.

Er is de laatste tijd veel geschreven over Sutalo. Ajax wilde de verdediger dolgraag overnemen van Dinamo Zagreb, maar dat had wat voeten in de aarde. Meerdere keren werd een bod van Ajax naar de prullenbak verwezen en interesse uit Italië en Engeland maakte het niet makkelijker. Toch lijkt er nu een deal te zijn aangezien er een typische ‘here we go’ komt van Romano. De Italiaan meldt dat Sutalo voor vijf seizoenen gaat tekenen en spoedig al het vliegtuig naar Amsterdam pakt.

Het nieuws op zondagochtend heeft ook alles te maken met de uitschakeling van Zagreb tegen AEK Athene in de Champions League. De Kroaten wilden de verdediger koste wat kost behouden voor de play-offs, maar door de uitschakeling ligt de weg naar Ajax open. De Amsterdammers gaan 21 miljoen euro betalen, exclusief bonussen. Na maanden van overleg en tripjes naar Kroatië zal Sven Mislintat dan toch eindelijk de Champagne open trekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.