AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mislintat deed verrassende poging bij RB Leipzig’

Sven Mislintat, de technisch man van Ajax heeft tevergeefs geprobeerd om Emil Forsberg naar Ajax te halen. Hij staat op het punt om zijn contract te verlengen bij RB Leipzig. Hier maakt het Zweedse medium Aftonbladet melding van.

Het is duidelijk dat Ajax nog rondkijkt voor een nieuwe middenvelder. Zo vallen de namen van Eduard Spertsyan en James McAtee nu in Amsterdam. Directeur Sven Mislintat heeft echter ook een poging gewaagd voor Forsberg. De 31-jarige middenvelder staat niet altijd meer in de basis bij Leipzig. Toch wilde trainer Marco Rose hem erg graag behouden.

Dat lijkt ook te lukken: Forsberg staat namelijk op het punt om zijn contract met twee jaar te verlengen, tot medio 2027. Bij Leipzig moet hij dit seizoen de concurrentiestrijd aangaan met Xavi Simons en Dani Olmo, die allebei als aanvallende middenvelders aan de buitenkant spelen bij Die Roten Bullen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.