AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Grootmacht meldt zich bij Ajax voor Fransisco Conceiçao’

Het Portugese FC Porto wil naast Jorge Sanchez ook toeslaan bij Ajax voor Fransisco Conceiçao. Hier maakt het medium SIC Notícias melding van. Bij Sánchez lijkt een optie tot koop in het contract te worden opgenomen, of dat bij Conceição ook zo is blijft de vraag.

In de zomer van 2022 werd Conceição overgenomen van FC Porto. De Amsterdammers maakten toen vijf miljoen euro over naar Portugal. De jonge buitenspeler wist echter geen directe basisplaats af te dwingen en speelde ook een groot aantal wedstrijden bij Jong Ajax.

Een week geleden kwam Voetbal International met het nieuws dat Conceição wilde vertrekken uit Amsterdam, maar de club lijkt daar niet aan mee te willen werken. Porto wil desondanks toch proberen de buitenspeler terug naar zijn jeugdliefde te halen. Bij de Portugese club is zelfs zijn vader Sérgio Conceição trainer van het eerste elftal en de club speelt komend seizoen Champions League

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.