AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax deed deze zomer poging voor oude bekende’

Ajax heeft deze transferperiode geprobeerd om Donny van de Beek terug te halen naar de club. Hier maakt journalist Mike Verweij in Kick-Off de podcast van De Telegraaf melding van. Alleen ging de transfer om twee redenen niet door. Namelijk om het financiële plaatje en de houding van Van de Beek zelf.

“Via Sven Mislintat heeft Ajax wel een poging gedaan om Van de Beek terug te halen uit Manchester”, onthult Verweij over de poging die Ajax deed bij Man United. “In Duitsland zei Maurice Steijn dat hij heel graag Nederlanders wil, daarom hebben ze bij Van de Beek gepolst. Dat was financieel gewoon ontzettend moeilijk en volgens mij stond hij daar toen zelf ook nog niet voor open. Dus dat is nu definitief van de baan.”

Mislintat schakelde door naar andere opties en die pakken volgens Verweij tot nu toe goed uit. “Als je nu ziet hoe Jakov Médic het deed tegen Heracles, dat viel zeker niet tegen. Branco van den Boomen doet het natuurlijk heel erg goed. Benjamin Tahirovic doet het best aardig, alhoewel ik denk dat Silvano Vos misschien nog beter is. Over Tahirovic zijn zijn ploeggenoten in ieder geval heel erg enthousiast.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.