AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Er is geen aankoop die Ajax verder gaat brengen’

Journalist Valentijn Driessen heeft geen hoge pet op van Sven Mislintat. Hij denkt dat hij de Amsterdammers geen steek verder zal gaan brengen. Hij vind de komst van de huidige versterkingen onder de maat.

Mislintat haalde tot dusver onder andere Benjamin Tahirovic, Branco van den Boomen, Diant Ramaj en Jacov Medic naar de Johan Cruijff ArenA. “Kende je één van de namen ook al voor de zomer? Hij heeft geen enkele aankoop gedaan die Ajax verder gaat brengen”, aldus Driessen bij Vandaag Inside.

Volgens de journalist van De Telegraaf moet de technisch directeur eerst naar de jeugdopleiding kijken voor er spelers gekocht worden. “De talentenfabriek kan wel sluiten. Ze hebben toch zo’n goede jeugd? Neem nou Silvano Vos. Ze halen voor acht miljoen euro Tahirovic. Dat gaat ten koste van Vos.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.