AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wijst lachwekkend bod op sterkhouder af’

Ajax heeft een eerste bod van West Ham United op Mohammed Kudus afgeslagen. Volgens het medium ‘The Athletic’ zou het bod bij lange na niet in de buurt komen van wat de Amsterdammers voor hem willen hebben.

De hoogte van het bod is niet bekend. Het is onduidelijk wat er vanaf dit punt gaat gebeuren, klinkt het. Ajax bereikte in een eerder stadium met Brighton een overeenstemming over een transfer van Kudus voor veertig miljoen euro, maar die deal ketste af. De bal ligt na de afwijzing van Ajax weer bij West Ham. Het is nog niet bekend of de Conference League-winnaar met een tweede bod komt.

Het is geen geheim dat Ajax Kudus graag wil behouden. Naar verluidt heeft Chelsea ook interesse getoond in de Ghanees, maar doorgepakt werd er nog niet door The Blues. Kudus staat nog tot medio 2025 onder contract in Amsterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.