AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax bereikt akkoord met 21-jarige Zuid-Amerikaan’

Ajax heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de 21-jarige Argentijnse linksback Gaston Avila. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van. Hij kan in Amsterdam een contract tot medio 2028 ondertekenen.

Van een definitieve transfer komt het nog niet, aangezien Stuttgart-verdediger Ito nog altijd optie nummer één is. Sven Mislintat is echter weinig hoopvol over de onderhandelingen met VfB Stuttgart en schakelt dus door naar Ávila. Ito en de Argentijn zijn kandidaten om de back-up van Jorrel Hato te worden.

In de onderhandelingen met Royal Antwerp moet Ajax om tafel met oud-directeur Marc Overmars. De Belgen verlangen een bedrag van rond de dertien miljoen euro voor Ávila. Hoe ver de gesprekken tussen Ajax en Royal Antwerp zijn is nog niet bekend. De linksback die ook links centraal uit de voeten kan ligt nog tot 2027 vast in Antwerp. Ávila werd vorig jaar zomer voor 4,4 miljoen euro overgenomen van Boca Juniors.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.