AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft een hele dure jeugdspeler gekocht’

Carlos Forbs heeft analist Kenneth Perez vanmiddag niet weten te overtuigen. Hij maakte zijn basisdebuut voor Ajax op bezoek bij Excelsior maar kon zijn stempel niet drukken. Na een uur werd hij dan ook gewisseld voor Davy Klaassen.

Forbs had een belangrijk aandeel in de openingstreffer van Brian Brobbey, door fel door te jagen op Serano Seymor, die balverlies leed. “Dat is ook meteen het enige wat hij goed heeft gedaan”, zegt Perez bij ESPN. “Hij heeft eigenlijk geen inbreng gehad in de eerste 45 minuten.” Perez nuanceert zijn eigen uitspraak. “Je moet een speler die voor het eerst meedoet niet meteen de grond in boren, maar dit was een leuke helft geweest voor een jeugdspeler.”

“Dit is een speler die is overgekomen van Manchester City, maar Ajax heeft een heel dure jeugdspeler gekocht”, is de Deen uiterst kritisch. Ajax kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Excelsior. Brobbey en Klaassen scoorden namens Ajax. Siebe Horemans en Nikolas Agrafiotis deden dat namens de Kralingers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.