AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-transfer wordt de komend dagen gewoon doorgepakt’

West Ham United wil de komende dagen gewoon doorpakken voor Mohammed Kudus. Hier maakt het Engelse medium The Guardian melding van. Eerder was hier twijfel over, vanwege de stukgelopen transfer van Lucas Paqueta naar Manchester City.

Kudus hoopt zijn status deze zomer te verzilveren op de transfermarkt. Na verschillende flirts is West Ham United momenteel de meest waarschijnlijke optie, maar de afgelopen dagen leek er een kink in de kabel te zijn gekomen. Paquetà zou de gokreglementen hebben geschonden en daardoor zou zijn transfer naar Manchester City dreigen af te ketsen.

De Britse krant komt zaterdag echter met andere informatie. De komst van Montpellier-aanvaller Elye Wahi zou door deze kwestie daadwerkelijk afketsen, met RC Lens als grote winnaar. Daarentegen werkt de Londense club nog steeds aan een deal voor Kudus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.