AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft met die twee spelers een dodelijk duo’

Ajax pakte deze week uit met het aantrekken van aanvaller Chuba Akpom. Dilan, de eigenaar van het X-account OliveFooty denkt dat de Amsterdammers met zijn komst uitstekende zaken hebben gedaan.

“Als je Brobbey in de spits zet met Akpom erachter heb je denk ik echt een dodelijk duo”, begint Dilan bij AjaxShowtime. “Aangezien Brobbey zo ongelooflijk sterk is, kan hij ook prima de bal vasthouden om de bal vervolgens aan Akpom mee te geven.”

“Naar mijn mening zou er geen concurrentiestrijd met Brobbey moeten zijn”, vervolgt hij. “Ik zou zeggen: Brobbey in de punt en Akpom erachter. Dat lijkt mij tactisch gezien het beste. Brobbey is nog jong, dus hem wil je ook zoveel mogelijk minuten geven om zichzelf te ontwikkelen. Beide spelers zijn ook te goed om in de Eredivisie op de bank te zitten.”

Ook heeft Dilan nog een tip voor Maurice Steijn. “Naar mijn mening zou Brobbey tegen aanvallende teams moeten spelen en Akpom tegen wat teams die meer achterover hangen. Als Steijn hem die vrijheid niet geeft, heb ik er geen goede gevoelens bij. Hij moet echt kunnen inzakken en zowel links, rechts en in het centrum mogen handelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.