AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-sterkhouder nadert akkoord met nieuwe werkgever’

De kans is erg groot dat Mohammed Kudus Ajax op korte termijn zal gaan verlaten. De sterkhouder van de Amsterdammers is namelijk zo goed als rond met het Engelse West Ham United. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Hij moet bij de Londenaren de opvolger worden van Lucas Paqueta. De 25-jarige middenvelder hoopt spoedig zijn transfer naar Manchester City af te kunnen ronden. De Ghanees moet met West Ham nog de laatste plooien zien glad te strijken.

De transfer maakt vorderingen volgens Romano, waarbij er via tussenpersonen met Ajax wordt gesproken over een mogelijke transfer. Een officieel bod is nog niet neergelegd door de Premier League-club. Ajax hoopt een bedrag van rond de 45 miljoen euro te kunnen incasseren voor de aanvaller.

Ondertussen kijkt Ajax al rond voor een mogelijke opvolger, waarvoor Manchester City-talent James McAtee in beeld is. Alles lijkt samen te hangen met de eventuele verkoop van Paquetá aan City, waardoor er een sneeuwbaleffect kan ontstaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.