AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil nog steeds uitpakken met beste middenvelder’

Ajax wil nog altijd uitpakken met de komst van de Armeense middenvelder Eduard Spertsyan. Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano zou hij toptarget zijn van de Amsterdammers. Veel clubs azen op zijn handtekening, maar hij wil alleen maar koers zetten richting Amsterdam.

Het verhaal rond Spertsyan is bekend: Ajax heeft al langer een oogje op de creatieve middenvelder, maar enkele weken geleden barstte er een discussie los over het feit dat Ajax zaken zou moeten doen met het Russische FK Krasnodar om Spertsyan in te lijven. Daardoor leek de interesse van directeur Sven Mislintat bekoeld, maar volgens Romano is niets minder waar.

Ajax is echter niet de enige club die een oogje heeft op de spelmaker, die zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar de nummer drie van het vorige Eredivisie-seizoen. Het is niet duidelijk of de transfer van Spertsyan samenhangt met een mogelijk vertrek van Mohammed Kudus. De Ghanees is op weg naar West Ham United en als dat rondkomt, wil Mislintat koste wat het kost een vervanger aantrekken. Recent werd Manchester City-talent James McAtee daardoor genoemd in Amsterdam.

Bij Krasnodar is Spertsyan sterk aan het seizoen begonnen. In de eerste vier competitiewedstrijden was hij al goed voor drie goals en twee assists. Een maand geleden zou Ajax al een keer 8,5 miljoen euro hebben geboden op Spertsyan.

One thought on “‘Ajax wil nog steeds uitpakken met beste middenvelder’

  1. eduard spertyan is de perfecte nr 10 op het middenveld sven mislintat NU HALEN DEZE GEWELDENAAR als real sociedad de russiche speler Zakharyan koopt van Dinamo Moskou dan moet sven mislintat ook toeslaan en eduard spertyan naar amsterdam halen.
    schijt aan de telegraaf RVC levchenko het gaat om de kampioenschap euopa leaqea het is gewoon jalousie op de beroemste club van Nederland AJAX AMSTERDAM.
    als straks sutalo erbij komt dan wordt ajax kampioen van Nederland Pisvee en de kakkerlakken poepen al in hun broek als ze uit moeten spelen naar Amsterdam.
    AJAXFOREEEEEEEEVVVVVVEEEERRRRRR.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.