AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij heeft mij beschadigd, maar ook mijn familie’

Maurice Steijn heeft voor het eerst van zich laten horen na de beschuldigingen van Pierre van Hooijdonk aan zijn adres bij Studio Voetbal. Hij beschuldigde hem namelijk in zijn tijd bij NAC Breda van ‘duistere dealtjes’.

Steijn dreigde met een kort geding, waarna Van Hooijdonk zijn excuses maakte. “Langs deze weg wil ik eenmalig kort reageren op de gebeurtenissen van afgelopen week”, zegt Steijn nu in De Telegraaf. “Ik ben afgelopen zondagavond, tijdens een uitzending van Studio Voetbal, vals beschuldigd door de heer Van Hooijdonk.”

“Met zijn grensoverschrijdende gedrag heeft hij niet alleen mij beschadigd, maar ook mijn familie. De rectificatie die de heer Van Hooijdonk heeft gemaakt, is dan ook volkomen terecht”, aldus de coach. “Ik wil naast mijn familie en vrienden een ieder bedanken voor de steun die ik heb mogen ontvangen, in het bijzonder die van Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.