AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax verwacht dit weekend komst van nieuwe topper’

Ajax verwacht de Kroatische mandekker Josip Sutalo dit weekend al in Amsterdam. Hier maakt journalist Johan Inan van het het Algemeen Dagblad melding van. Zijn club Dinamo Zagreb zou namelijk eindelijk bereid zijn om hem te laten gaan.

Inan spreekt dus de verwachting uit dat Sutalo dit weekend bij Ajax wordt verwacht. Dinamo Zagreb is na een lange periode van onderhandelingen bereid om hem te laten vertrekken. Afgelopen dinsdag speelde de centrumverdediger nog mee tijdens het duel met AEK Athene.

De aanstaande transfer van Sutalo naar Ajax speelt al een geruime tijd. In een eerder stadium werd al gemeld dat de Kroaat een mondeling akkoord had bereikt met Ajax, en dat Dinamo Zagreb het ‘ultieme bod’ van de Amsterdammers had geaccepteerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.