AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Toen Ajax interesse had, kon ik aan geen andere club meer denken’

Ajax pakte gisteren laat uit met de komst van Anton Gaaei. De Deense vleugelback wist al na het eerste belletje van Sven Mislintat dat hij de overstap wilde gaan maken naar Amsterdam.

Hij komt over van Viborg FF en zette bij Ajax zijn handtekening onder een contract tot medio 2028. “Toen Ajax interesse had kon ik aan geen andere club meer denken. Het is een van de grootste clubs van Europa, dus ben ik blij om hier te zijn”, zegt hij in gesprek met de clubkanalen. “Het is een van de mooiste dagen van mijn leven, een jongensdroom. Het was een hectische periode en gelukkig is het nu rond. Sven Mislintat lijkt me een erg aardige man, hij zei dat het allemaal om de timing ging. Nu is het allemaal rond, ik ben opgelucht.”

Mislintat somt op dat Gaaei een goede mentaliteit heeft, sterk is, loopvermogen heeft en een goede voorzet in huis heeft. “Hij is een een van de beste spelers in Scandinavië op die positie, ook al is hij nog jong. Dit is een goede aankoop voor ons, ook gezien onze historie met Deense spelers. Hij gaat, net als de andere Denen, leveren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.