AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag zet in op hereniging met oud-Ajacied’

Erik ten Hag hoopt Ryan Gravenberch (tijdelijk) naar Manchester United te kunnen halen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. De middenvelder kan niet op genoeg speeltijd rekenen bij Bayern Munchen en staat open voor een vertrek.

Ten Hag liet hem bij Ajax debuteren. Op Op 23 september 2018 kwam hij binnen de lijnen tijdens de 3-0 nederlaag van de Amsterdammers bij PSV. Vanaf Amsterdam maakte hij de overstap naar Zuid-Duitsland, maar bij Bayern München is hij er niet in geslaagd om een basisplaats te veroveren. In zijn eerste seizoen kwam hij over alle competities tot nog geen duizend speelminuten.

Gravenberch aasde naar verluidt in de winter al op een al dan niet tijdelijk vertrek uit Zuid-Duitsland, maar Bayern München wilde daar toen niet aan meewerken. In deze zomer wil de club vooralsnog ook niet praten over een permanente overgang, maar mogelijk mag de oud-Ajacied wel op huurbasis vertrekken.

Liverpool wordt al langer gelinkt aan Gravenberch, maar The Reds zijn ook bezig met de komst van Sofyan Amrabat, eerder ook op het lijstje bij The Red Devils. Bij Liverpool is de concurrentie ook fors: de nummer vijf van het afgelopen seizoen in de Premier League betaalde meer dan honderd miljoen euro voor de komst van Alexis Mac Allister en Dominik Szoboszlai. Bij United is er iets meer perspectief, maar daar zal hij ook niet zomaar in aanmerking komen voor een basisplaats.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.