AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax krijgt slecht nieuws te horen vanuit Frankrijk’

De kans dat Nicolas Tagliafico deze transferperiode zal terugkeren bij Ajax is een stuk kleiner geworden. Zijn club Olympique Lyon heeft de Amsterdammers namelijk weten niet mee te willen werken aan een overgang.

Ook trainer Laurent Blanc heeft zich uitgelaten in de Franse media. Ja, zijn vertrek zou een hele grote klap zijn, maar ik heb daar geen moment over nagedacht. Misschien weet je meer dan ik, maar wij praten direct met de speler’, vertelt de Franse oefenmeester.

De Argentijnse linksback werd de afgelopen dagen meermaals in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.