AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Vreemd dat Ajax die PSV’ers niet heeft opgehaald’

Marco van Basten vindt het vreemd dat Ajax deze zomer niet heeft doorgepakt voor Noa Lang en Peter Bosz. Dit zegt de voormalig topvoetballer en huidig analist bij Ziggo Sport. Hij ziet dat het tweetal floreert in Eindhoven, maar dat PSV wel een probleem achterin heeft.

“Als je PSV ziet dan denk je, het is toch vreemd dat Ajax die niet heeft binnengehaald. Bosz en Lang hadden gewoon bij Ajax moeten zitten”, vertelt de oud-speler van de Amsterdammers. Van Basten ziet de twee nu aan het werk bij PSV, maar in Eindhoven is het nog te mager in een andere linie, vindt de analist. “Achterin is het wel heel zwak. Die André Ramalho ook en Olivier Boscagli is dan wel wat beter aan de bal. Alleen zijn het gewoon geen verdedigers.”

De eveneens aanwezige Rafael van der Vaart ziet dat PSV ook beter is geworden onder Bosz. “Je ziet wel echt dat het hele team mee omschakelt als ze de bal verliezen. Dat is wel een manier van Bosz natuurlijk. Iedereen roept altijd dat hij niks wint, maar overal zie je wel zijn manier van spelen terugkomen. Dat vind ik bij de topploegen altijd wel erg mooi om te zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.