AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil niet aan de eisen voldoen van die club’

Een terugkeer van Nicolas Tagliafico bij Ajax lijkt er momenteel niet in te zitten. De Amsterdammers willen namelijk niet akkoord met de eisen die zijn werkgever Olympique Lyon voor hem stelt. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Eerder deze week maakte De Telegraaf bekend dat Ajax een poging zou ondernemen om Tagliafico terug te halen naar Amsterdam. De speler zelf, die tijdens zijn jaren in de Johan Cruijff ArenA uitgroeide tot een belangrijke schakel, zou een transfer wel zien zitten. Later werd duidelijk dat een terugkeer ‘ingewikkeld’ is, aangezien zowel de transfersom en het salaris van de Argentijn momenteel te gortig zijn voor Ajax.

Romano beaamt dit nieuws. ‘De deal is zeer onwaarschijnlijk vanwege de eisen die zijn gesteld door Olympique Lyon’, zo is te lezen. Waar een ingaande transfer van de linkervleugelverdediger dus zeer onwaarschijnlijk lijkt, lijkt een vertrek van Jorge Sánchez juist een kwestie van tijd. De rechtsback van Ajax staat in de belangstelling van Porto, een club waar de Mexicaan maar al te graag voor zou willen spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.