AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil opnieuw zaken doen met Manchester City’

Mocht Mohammed Kudus deze transferperiode toch nog vertrekken bij Ajax dan willen de Amsterdammers mogelijk opnieuw zaken doen met Manchester City. Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano is de 20-jarige James McAtee namelijk in beeld als zijn vervanger.

Hij werd voorgaand seizoen uitgeleend door City en het is niet ondenkbaar dat de Engelse landskampioen opnieuw voor een dergelijke constructie gaat kiezen. McAtee speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Sheffield United. Ajax deed deze transferperiode al zaken met City. Het haalde Carlos Borges binnen voor een bedrag van veertien miljoen euro exclusief bonussen.

Een mogelijke komst van McAtee naar Ajax lijkt wel af te hangen van meerdere transfers. City hoopt binnen afzienbare tijd Lucas Paquéta te kunnen strikken van West Ham United, dat dan vol kan inzetten op de komst van Kudus. Als de Ghanees international vertrekt uit Amsterdam, dan lijkt Ajax vol voor de komst van McAtee te willen gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.