AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax in onderhandeling met FC Porto over transfer’

Ajax is momenteel in onderhandeling met het Portugese FC Porto over Jorge Sanchez. Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano zou het gaan om een huurdeal met een optie tot koop. Sanchez zelf zou dolenthousiast over een naderende overstap.

Met Porto kan hij zelfs de Champions League in komend seizoen. De Portugezen willen Sánchez dus eerst huren. Of er daarna een verplichte of vrijblijvende optie tot koop komt is niet bekend. Ajax lijkt in ieder geval bereid om mee te werken aan een transfer.

Dinsdag kwam nog naar buiten dat Ajax achter de rug van Sánchez om, een akkoord had bereikt met Chivas de Guadalajara over een terugkeer naar Mexico. De club uit het geboorteland van de rechtsback zou vier miljoen euro willen betalen, plus een doorverkooppercentage van tien procent. In Amsterdam gingen ze daarmee akkoord, maar Sánchez wilde zelf niet terug naar Mexico. De overstap naar Porto ziet de rechtsback in ieder geval wel zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.