AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hakim Ziyech komt niet door de medische keuring’

Hakim Ziyech zou niet door de medische keuring zijn gekomen bij Galatasaray. Dit weet presentator Wilfred Genee te melden in het programma ‘Vandaag Inside’. Hij zou dit hebben vernomen via een ‘betrouwbare bron’.

Als het nieuws van Genee klopt, zou dat desastreus zijn voor Ziyech. De Marokkaans international zag in de afgelopen maanden al twee transfers op het laatste moment in het water vallen. Afgelopen winter zou hij naar Paris Saint-Germain vertrekken, maar werd de transfer niet op tijd beklonken. Eerder deze zomer ketste een move naar Al Nassr ook op het laatste moment af. Toen werd ook gemeld dat Ziyech niet door de keuring zou zijn gekomen. Later kwamen er ook berichten naar buiten dat Al Nassr Ziyech op het laatste moment een lager salaris aan wilde bieden, waardoor de deal geklapt zou zijn.

Op dit moment is Ziyech nog officieel speler van Chelsea, maar daar hoeft hij niet meer op speelminuten te rekenen. De linkspoot heeft niet eens een rugnummer gekregen van The Blues. Ziyech zou ook openstaan voor een Ajax-terugkeer, maar de Amsterdammers willen hem nu niet terughalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.