AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘PSV probeert voormalig Ajacied naar de Eredivisie te halen’

PSV probeert zich te versterken met Sergino Dest. Hier maken zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad melding van.

Hij staat momenteel nog onder contract bij Barcelona, maar mag vertrekken. In 2020 legde de Spaanse grootmacht nog meer dan 20 miljoen euro neer om Dest bij Ajax weg te halen. Na een eerste seizoen met redelijk wat speelminuten, kreeg hij echter nog amper de kans bij Barcelona.

Een huurperiode bij AC Milan volgde. Die bleek eveneens geen succes te zijn, want mede door een blessure kwam hij al snel op de reservebank te zitten en lichtten de Italianen de optie tot koop niet. Deze zomer keerde hij daarom terug in Spanje en bereidde hij zich voor op het nieuwe seizoen, wetende dat hij een andere club moest zoeken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.