AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Matthijs de Ligt ziet terugkeer bij Ajax zitten’

Matthijs de Ligt speelt op 24-jarige leeftijd voor Bayern Munchen, maar brak jaren geleden door als mandekker bij Ajax. Hij heeft zich nu uitgelaten over een terugkeer bij zijn oude jeugdliefde.

“Dat zou heel mooi zijn”, zo vertelt De Ligt in gesprek met Voetbalzone. “Het zou vooral mooi zijn als ik dan ook op het veld nog van waarde kan zijn. Ajax is mijn thuis, daar ben ik opgegroeid. Ik heb er drie jaar gespeeld, maar ben ook relatief jong weggegaan.”

De centrale verdediger gaat verder: “Ik had nooit verwacht dat ik op mijn negentiende zou vertrekken. Het lijkt mij zeker mooi om ooit weer voor Ajax te spelen, maar dat is voor nu heel lastig te voorspellen”, zo besluit De Ligt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.