AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Flinke kritiek op tien miljoen kostende Ajacied’

Afgelopen zomer nam Ajax de linkervleugelverdediger Owen Wijndal voor maar liefst tien miljoen euro over van AZ. Maar een groot succes is de transfer niet te noemen.

Dat ziet ook journalist Tom Knipping. “Met tien miljoen was deze linksback vorig jaar de op drie na duurste aankoop in de Eredivisie”, schrijft hij in Voetbal International. “Of beter: de op drie na duurste miskoop van het toenmalig technisch management: Hamstra en Huntelaar.”

“Net als onder Schreuder en Heitinga, speelt Wijndal ook onder Steijn niet. Terwijl op zijn positie niet eens veel alternatieven voorhanden zijn. AZ – dat binnenliep met de verkoop van Wijndal – heeft de zaken beter voor elkaar. Met Kerkez is alweer de volgende linksback voor de hoofdprijs verkocht”, aldus een kritische Knipping.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.