AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Andy van der Meijde verspreidt pure leugens over mij’

Sydney van Hooijdonk heeft uitgehaald naar Andy van der Meyde. De spits zegt namelijk verbijsterd te zijn over de uitspraken die de analist over hem deed in het programma ‘Veronica Offside’ van afgelopen maandagavond. Volgens hem is het verhaal van de oud-rechtsbuiten over zijn zogenaamde blessure ‘een pure leugen’.

“Volgens Andy van der Meijde kun je niet zomaar dingen de wereld in brengen op landelijke televisie”, zo refereert Sydney op X, voorheen Twitter, aan de uitlatingen van Van der Meijde over zijn vader. “Maar vervolgens pure leugens over mij verspreiden dat ik dronken in de douche ben gevallen, een gat in mijn hand had en daardoor niet veel meer heb gespeeld…” Sydney besluit zijn tweet met twee lach-huil-emoji’s.

Sydney van Hooijdonk speelde in het seizoen 2020/21 onder Steijn bij NAC Breda. De spits maakte op 27 november 2020 zélf melding van een incident dat had plaatsgevonden onder de douche. “Douchedeur geklapt tijdens het douchen, waardoor ik er helaas niet bij kan zijn vanavond”, aldus Van Hooijdonk drie jaar geleden op Twitter. “Succes boys.” Over dronkenschap, wat Van der Meijde aanhaalde, is niets bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.