AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-debutant moet voor bekenden 500 shirts bestellen’

Jakov Medic loopt na zijn debuut bij Ajax nog steeds met een grote glimlach rond. De mandekker scoorde vanaf dertig meter met een absolute pegel. De Kroaat gaf hiermee direct zijn visitekaartje af.

“Ik denk dat ik nog wel een paar dagen aan het dromen ben”, zegt hij tegen Ajax TV. De centrumverdediger heeft zijn treffer elke dag nog teruggekeken. “Ik kan nog steeds niet geloven dat ik dat was. Een hoop mensen bellen mij en sturen berichtjes. Op het internet zie ik de goal om de haverklap voorbij komen, dat is heel gek.”

Van zijn moeder ontving Medic een video, waarop te horen was dat zijn naam al gescandeerd werd in de Johan Cruijff Arena. “Dat is iets waar je alleen kan van dromen. Maar dromen komen uit en daar moet ik van genieten”, glundert de hoofdrolspeler, die vertelt dat men in Kroatië kennis heeft genomen van zijn sterke debuut. “Ik moet voor bekenden in Kroatië al 500 shirts bestellen. En heel veel mensen willen ook een wedstrijd bezoeken. Ik denk dat ik nog een seizoen nodig heb om iedereen hierheen te laten komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.