AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-aanwinst geniet nog altijd na van debuut

Jakov Medic is nog altijd erg content met zijn debuutwedstrijd voor Ajax. De centrale verdediger scoorde namelijk met een pegel van zón dertig meter in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

“Ik denk dat ik nog wel een paar dagen aan het dromen ben”, aldus Medic op de officiële kanalen van Ajax. De Kroaat zag zijn afstandsschot in de kruising belanden en zorgde zo voor de 1-1. Ajax won uiteindelijk met 4-1. “Ik kan nog steeds niet geloven dat ik dat was. Een hoop mensen bellen mij en sturen berichtjes. Op het internet zie ik het doelpunt om de haverklap voorbij komen, dat is heel gek”, vervolgt de verdediger.

Medic genoot van zijn eerste wedstrijd in dienst van de Amsterdammers. Zijn naam werd zelfs al gezongen op de tribunes. “Dat is iets waar je alleen maar van kunt dromen. Maar dromen komen uit en daar moet ik van genieten”, aldus de Kroaat over de liederen in de Arena.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.