AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax lijkt mis te grijpen in strijd om volgende target’

Ajax lijkt de komst van de Argentijnse linksback Valentín Barco te kunnen vergeten. Volgens het medium El Crack Deportivo heeft de speler van Boca Juniors namelijk een andere beslissing genomen over zijn toekomst.

Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano wil hij namelijk verkassen naar de Engelse Premier League. Dat nieuws werd eerder ook gebracht door de Argentijnse tak van ESPN. Brighton & Hove Albion is in gesprek met Boca over een transfer van de negentienjarige verdediger. De jeugdinternational van Argentinië staat nog tot het einde van dit kalenderjaar onder contract bij zijn werkgever.

Barco staat te boek als een van de grootste talenten van Zuid-Amerika. Het lijkt ook al bekend wat Brighton moet betalen voor de talentvolle linkervleugelverdediger. In een eerder stadium wist El Crack Deportivo namelijk al te melden dat er een clausule van 9,1 miljoen euro in het contract van Barco staat. De speler zelf zou de stap naar de Premier League in ieder geval wel zien zitten.

In de tussentijd blijft de linksbackpositie bij Ajax een zorgenkindje. Maurice Steijn heeft voor die plek op dit moment de beschikking over Owen Wijndal en Anass Salah-Eddine, maar zij lijken niet aan de hoge eisen te voldoen. Zodoende is Ajax volgens De Telegraaf uitgekomen bij oude bekende Nicolás Tagliafico (30) van Olympique Lyon. Gaston Avila van Antwerp geldt als alternatief voor de Argentijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.