AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-miskoop weigert koers te zetten richting Mexico’

Jorge Sanchez is niet van plan om Ajax in te ruilen voor een nieuw Mexicaans avontuur. De 25-jarige rechtsback wil voor zijn kans blijven gaan in Europa.

Dinsdagochtend sijpelde het bericht door dat Ajax en Chivas het akkoord waren over een transfer van Sánchez. De Amsterdammers zouden vier miljoen euro ontvangen plus een doorverkooppercentage. De was toen aan de verdediger of hij een terugkeer naar zijn thuisland al zag zitten. Fabrizio Romano schrijft dinsdagmiddag dat dat niet het geval is, terwijl Ajax volgens de Italiaan ook nog niet helemaal akkoord was over de voorwaarden.

Een terugkeer naar Mexico lijkt dus van de baan, maar een vertrek uit de Johan Cruijff ArenA is dat nog zeker niet. Naar verluidt heeft Sánchez ook binnen Europa een aantal aanbiedingen op zak van grote clubs. Hij gaat spoedig met zijn management in gesprek, om te bepalen wat te doen: voor zijn kans bij Ajax gaan of elders op het continent zijn heil zoeken.

Ajax plukte Sánchez vorige zomer voor vijf miljoen euro weg bij América. In zijn eerste seizoen was hij veelal tweede keus achter Devyne Rensch, maar kwam toch nog tot 26 officiële duels. Daarin maakte hij geen verpletterende indruk. Na het reguliere veroverde de international met Mexico wel de Gold Cup. Hij gaf een aantal keren aan voor zijn kansen bij Ajax te willen strijden, al lijkt Sánchez vooralsnog wederom Rensch voor zich te moeten dulden in de pikorde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.